Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Korrekt webáruház
OnlinePénztárca

Szűrés
Megrendelésre
Megrendelés esetén átvehető
Látogató számláló
3
9
8
7
7
1
9
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Elérhetőség

 

Webáruházunk címe, telefonszáma

2230 Gyömrő, Gyóni Géza u. 21.

Tel.: +36702000071, +36303308751

email: kapcsolat@elektroexpressz.hu


WWW.ELEKTROEXPRESSZ.HU

 

 Google útvonal-tervezés:

 

Elektroexpressz webáruház

 

Cégnév:: Takács Gábor Antal E.V.
Telephely: 2230 Gyömrő, Gyóni Géza u. 21.
Mobil:  0630 3308751

 

Webáruházunk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, minden hétköznap. H-P: 8-17-ig.

- Termékinformációk és aktuális árak,
- Megrendelés felvétele, (interneten)
- Szaktanácsadás
- Észrevételek, garanciális ügyintézés Vevőszolgálat:
2230 Gyömrő, Gyóni Géza u. 21.

Központi telefonszám:

0630 3308751


WebShop ügyfélszolgálat:
E-mail: kapcsolat@elektroexpressz.hu

 

On-line Villamossági, Barkács, elektronikai áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről. A megrendelhető áruk jellemzői az Adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.
Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak:

Internetes vásárlás:
Megrendelni csak Azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor Módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyeznie szükséges.

Internetes vásárlás Y. 2 lépésből áll:

1. lépés - Megrendelés Megrendelés
Itt láthatja megrendelésének részleteit és értéket. Kérjük, adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden mező kitöltése kötelező!

2. lépés - Ellenőrzés
Kérjük, ellenőrizze még egyszer megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését.
Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.

A megrendelést kollégáink, kérésre telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújtanak, ha a kért termék nincs raktáron!

 

Amennyiben a raktárunkban Megrendelt árucikket nem áll módjában átvenni, az futárszolgálatunkkal ország bármelyik pontjára, Az Ön ÁLTAL megadott címre juttatjuk.
A korszerű logisztikai technológiának köszönhetően, a GLS futárszolgálat szállítja le a megrendelő címére, ha szükséges egyeztet az átvétel idejéről.

A küldemények kérhetők  GLS csomagpontokba is.

Személyes átvételre megjelölt termékeket, a kiértesítés napjától számítva 10 munkanapig készleten tartjuk, ezután a megrendelést töröljük.

 

Tisztelt Vásárlónk!
Kérjük, olvassa el figyelmesen a webáruház felhasználási feltételeit és az Internetes kereskedelem ide Vonatkozó jogi rendelkezéseit!
A weboldal felhasználására és a vásárlásra Vonatkozó szabályok olyan Magyar Köztársaságban hatályos törvényekkel összhangban az alábbiak:

I., Termékgarancia

Cégünk az általa eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év Telephelyi garanciát vállal.
Ettől az Eltérő Szavatossági és garanciális idő * az Adott árucikk mellett van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel.

A garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla és garanciajegy ellenében érvényesíthető!

: A., Hiba a szállítás következtében:
Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás Soran megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Hibásan kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda-és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén a javításra átvett termékek visszáruként való szállítása díjmentes.

b., Hiba használat közben:
A rendeltetésszerű használat Soran bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket lehetőség szerint 15 munkanap alatt díjmentesen javítjuk, vagy Egyes termékek esetén azonnal raktárról cseréljük.
A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.
Garanciát kizáró tényezők:
--
- Szakszerűtlen használat, telepítés, kezelés, javítás, ÁLTAL okozott hibák.

Vitás esetekben kollégáink kérhetik a Szakszerű üzembe helyezést igazoló nyilatkozatot.

Az eladó további Jótállási és Szavatossági felelősségére a Ptk.306-308 §-ban, az 1997. évi évi CLV. tv-ben, a 117/1991. (IX.10.) Számú valamint a 49/2003. (VII. 30) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

* Áruházunk a termékek gyártóinak meghosszabbított - több éves - garanciális feltételeit a maximális kiszolgálási elégedettség érdekében lehetőség szerint kiterjeszti a vásárlókra is. A törvényi előírásoknak Megfelelő - 1 év - garanciális időtartamon túli jótállás csak abban az esetben érvényes, ha a meghibásodás időpontjában a gyártó magyarországi vagy Magyarországra kiterjedő kereskedelmével rendelkezik.

, II., A vásárlástól való elállás joga

A vevő a 17/1999. Kormányrendeletben foglaltak szerint és a 2001.évi CVIII. törvény alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.

III., Szállítási felelősség

Mindent megteszünk az azonnali és tökéletes kiszolgálás, valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a Rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az elektroexpressz üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.
Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a Megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne Vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, és a futár ÁLTAL felvett jegyzőkönyv másolatát juttassa vissza hozzánk. Kollégáink a Legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

IV., Termékskála és árak, kiszolgálás

Az Internetes áruházban található termékek döntő többségét megrendelésre szállítjuk. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési idő a gyártótól és a forgalmazótól 2-10 munkanapot napot vehet igénybe.

A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így Ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai Ettől eltérhetnek.

A termékek mellett feltüntetett ár az árucikk Adott nettó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Ettől az Eltérő adótartalmat külön jeleztük.

Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek.

Az V., Internetes tartalom

Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Nem garantáljuk a folyamatos elérhetőséget és az adatok frissítését, de mindent megteszünk ennek érdekében.
A weboldalakon található tartalomtájékoztató jellegű, az érvényes törvények értelmében nem vállalunk felelõsséget Azok pontosságáért és valósághűségéért, ezek nem képezhetnek hivatkozási alapot sem az üzemeltetővel, sem partnereinkkel szemben, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt.

VI., Adatvédelem

A tudomásunkra jutott adatokat az 1992. évi évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, ajánlatkérés, hibaelhárítás, hírlevél és egyéb, az ügyfél ÁLTAL megjelölt célok kielégítésére használjuk fel.

A megrendelés Soran kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám-, amely szükséges az Ön számlájának Megfelelő kiállításához, valamint a Megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okból a teljesítés elmaradásáért felelõsséget vállalni nem tudunk

VII., Szerzői jogok

A weboldalakon található képek, cikkek, dokumentumok, az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépen azokat tárolhatja, kinyomtathatja.

Webáruház készítés