Új jelszó kérése

Kategóriák

Hírlevél

Google+

Látogasd meg a google+ oldalunkat is!

 

google+

Facebook

Termékajánló

Szűrés

Megrendelésre
Megrendelés esetén átvehető

Látogató számláló

2
8
4
4
0
3
3

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Információk

 •  

  Tisztelt Látogató!

  Cégnév / Név: ELEKTROEXPRESSZ PLUSZ KFT
  Cím: 1158 Budapest, Apolló u 45.
  Személyes átvétel itt: Személyes átvétel 1158, Budapest Pestújhelyi út 48. Mini ÁBC
  Telefon: +36303308751
  E-mail: kapcsolat [kukac] elektroexpressz.hu
  Weboldal: http://www.elektroexpressz.hu
  Áruház neve: ELEKTROEXPRESSZ
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-86499/2015
  Adószám: 25276787-2-42
  EU adószám: HU25276787
  Cégjegyzék szám: 01-09-205675
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2015.04.28.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Kolozs Dániel
  Kapcsolattartó neve: Bencze David Gyula
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3630303308751
  Kapcsolattartó e-mail címe: kapcsolat [kukac] elektroexpressz.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Nettó 500 Ft!

   

   

   


  Webáruházunk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, minden hétköznap.  8,30 - 17 -ig

  - termékinformációk és aktuális árak,
  - megrendelés felvétele, (interneten)
  - szaktanácsadás
  - észrevételek, garanciális ügyintézés Vevőszolgálat:
  1158, Apolló u 45.

  NEM ÜZLET!

  Központi telefonszám:

  06 30 330-87-51

  WebShop ügyfélszolgálat:
  E-mail:kapcsolat@elektroexpressz.hu


   


   


   


  On-line villamossági, barkács, elektronikai áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.
  Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak:

  Internetes vásárlás:
  Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyeznie szükséges.


  Internetes vásárlás 2 lépésből áll:

  1. lépés - Megrendelés
  Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük, adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden mező kitöltése kötelező!

  2. lépés - Ellenőrzés
  Kérjük, ellenőrizze még egyszer megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését.
  Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.

  A megrendelést kollégáink, kérésre  telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújtanak, ha a kért termék nincs raktáron!


   


   


   


  Amennyiben a megrendelt árucikket raktárunkban nem áll módjában átvenni, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára, az Ön által megadott címre juttatjuk.
  A korszerű logisztikai technológiának köszönhetően, a GML vagy GLS futárszolgált,


  Magyar Posta, PICK PACK pont


  szállítja le a megrendelő címére, ha szükséges egyeztet az átvétel idejéről.


   


   


   


  Tisztelt Vásárlónk!
  Kérjük, olvassa el figyelmesen a webáruház felhasználási feltételeit és az Internetes kereskedelem ide vonatkozó jogi rendelkezéseit!
  A weboldal felhasználására és a vásárlásra vonatkozó szabályok a Magyar Köztársaságban hatályos törvényekkel összhangban az alábbiak:

  I., Termékgarancia

  Cégünk az általa eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év telephelyi garanciát vállal.
  Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő* az adott árucikk mellett van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel.

  A garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla és garanciajegy ellenében érvényesíthető!

  A., Hiba a szállítás következtében:
  Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
  Hibása vagy garanciális  termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyébb  ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén a javításra átvett termékek visszáruként való szállítása díjmentes.

  b., Hiba használat közben:
  A rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket lehetőség szerint 15 munkanap alatt díjmentesen javítjuk, vagy egyes termékek esetén azonnal raktárról cseréljük.
  A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.
  Garanciát kizáró tényezők:
  -
  - szakszerűtlen használat, telepítés, kezelés, javítás, által okozott hibák.
  Vitás esetekben kollégáink kérhetik a szakszerű üzembe helyezést igazoló nyilatkozatot.

  Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
  Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását WebShopunk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

  *Áruházunk a termékek gyártóinak meghosszabbított - több éves - garanciális feltételeit a maximális kiszolgálási elégedettség érdekében lehetőség szerint kiterjeszti a vásárlókra is. A törvényi előírásoknak megfelelő - 1 év - garanciális időtartamon túli jótállás csak abban az esetben érvényes, ha a meghibásodás időpontjában a gyártó magyarországi vagy Magyarországra kiterjedő képviselettel rendelkezik.

  II., A vásárlástól való elállás joga

  Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
  Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

  III., Szállítási felelősség

  Mindent megteszünk az azonnali és tökéletes kiszolgálás, valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az elektroexpressz üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.
  Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, és a futár által felvett jegyzőkönyv másolatát juttassa vissza hozzánk. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

  IV., Termékskála és árak, kiszolgálás

  Az Internetes áruházban található termékek döntő többsége azonnal, raktárról rendelkezésre áll. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési idő a gyártótól és a forgalmazótól 2-4-6-10 napot vehet igénybe. A megrendelés visszaigazolásakor munkatársaink minden esetben tájékoztatják a megrendelőt az esetleges raktárhiányról.

  A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai ettől eltérhetnek.

  A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk nettó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Az ettől eltérő adótartalmat külön jeleztük.

  Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek.

  V., Internetes tartalom

  Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Nem garantáljuk a folyamatos elérhetőséget és az adatok frissítését, de mindent megteszünk ennek érdekében.
  A weboldalakon található tartalomtájékoztató jellegű, az érvényes törvények értelmében nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és valósághűségéért, ezek nem képezhetnek hivatkozási alapot sem az üzemeltetővel, sem partnereinkkel szemben, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt.

  VI., Adatvédelem

  A tudomásunkra jutott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, ajánlatkérés, hibaelhárítás, hírlevél és egyéb, az ügyfél által megjelölt célok kielégítésére használjuk fel.

  A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám-, amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okból a teljesítés elmaradásáért felelősséget vállalni nem tudunk

  VII., Szerzői jogok

  A weboldalakon található képek, cikkek, dokumentumok, az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja.

 • » Személyes átvétel 1158, Budapest Pestújhelyi út 48. Mini ÁBC
  Átvétel : H-K-SZe-Cs-P 09-18-ig.
  Szombat: 8-12-ig
  Vaárnap: 8-12-ig
  Az átvételről SMS-t vagy email tájékoztatást kap.
  A megrendelését a kiértesítés után 4 munkanapig tudja átvenni az üzletben.
  Fizetés: Készpénz
  Kérjük előre kiszámolt pénzzel érkezzenek,mert az átvevőponton nem áll módukban visszaadni.
  » Pick Pack Pont szállítási mód
  A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.

  A szállítási költség 850 Ft bruttó.
  A csomag mérete nem haladhatja meg 60x60x60cm méretet és a 20 kg ot
  Ha ettől eltérő csak futárszolgálattal tudjuk küldeni.


  Szállítási költség950 Ft
  pickpack
  » Előreutalás 1000ft-tól
  Csomag:
  2 Kg 1080 Ft
  5 Kg 1210 Ft
  10 Kg 1245 Ft
  15 Kg 1370 Ft
  20 Kg 1460 Ft
  25 Kg 1560 Ft
  30 Kg 1715 Ft
  40 kg 1780 Ft  Előreutalás esetén, a csomag összekészítése után, a vásárló regisztrált e-mail címre megküldjük a számla adatait, a pénz beérkezése után a csomagot a megadott címre kiküldjük.
  » GML futárszolgálat
  csomagdíj.
  2 kg 1600 Ft
  5 kg 1725 Ft
  10 Kg 1765 Ft
  15 Kg 1890 Ft
  20 Kg 1980 Ft
  25 Kg 2080 Ft
  30 Kg 2235 Ft
  35 Kg 2280 Ft
  40 Kg 2300 Ft
  1-40 kg 1450-2150 Ft a szállítási költség.
 • » Készpénz
  5000 forint alatti vásárlás esetén 150 Ft kezelési költséget számítunk fel.
  Az átvevőponton csak kézpénzzel lehet fizetni.
  Kérjük kiszámolt pénzzel érkezzenek,mert nincs mód visszaadásra.
  » Pick Pack készpénz vagy bankkártya
  » Előreutalás (kiszállítás)
  Előreutalás esetén a vásárolt termék ára 1000 ft meg kel hogy haladja.
  » Utánvétel GML futárszolgálat
  » Előreutalás (személyes átvétel) 1158 Budapest, Pestújhelyi út 48. Mini ÁBC
  Előutalásos vásárlás esetén a megrendelés minimális értékhatár 1000 forint.
  5000 forint alatti vásárlás esetén 150 Ft kezelési költséget számítunk fel.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.