Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303308751

Szünetmentes tápegység 500W  valós szinuszos AVANSA Prémium
Szünetmentes tápegység 500W valós szinuszos AVANSA Prémium
49 400 Ft + ÁFA (62 738 Ft)

Szünetmentes tápegység 500W valós szinuszos AVANSA Prémium

Leírás
Tartalék tápegység az AVANS 500 W keringetőszivattyúkhoz.

Műszaki adatok:

Maximális teljesítmény: 800 VA
Maximális névleges teljesítmény: 500 W
Fő bemeneti tápegység: 150 - 270 VCA
Bemeneti frekvencia: 45 - 65 Hz
Kimeneti teljesítmény: 207 - 241 VCA
Bemeneti frekvencia: 50 - 60 Hz
Kapcsolási idő: <4ms
Akkumulátor kapacitás: 12 V DC
Túlterhelés elleni védelem: 110% 130% (30 másodperc)
kábelekkel együtt.

Ez a termék a professzionális automatikus szünetmentes tápegységek (UPS) csoportjába tartozik, amelyeket kifejezetten szilárd tüzelésű kazánok folyamatos áramellátására terveztek és gyártottak hálózati áramkimaradás esetén. Áramszünet esetén a szünetmentes tápegység (UPS) azonnali energiát szolgáltat az akkumulátorból, így a keringető szivattyúk tovább működnek, és a kazán biztonságosan lehűl.

Ez a tartalék tápegység használható más olyan elektromos készülékek üzemeltetésére, amelyek stabilitást és stabil teljesítményparamétereket igényelnek. Ezt a terméket nem szabad átalakítóként használni (12 V-os akkumulátor korlátlan működtetésével).

A készülék fő jellemzője a bemeneti teljesítménygörbe, amikor akkumulátorral működik. A görbe tiszta szinusz hullám, amely megegyezik a ház fő áramforrásával. Ha be van kapcsolva a ház fő áramellátása, a tartalék tápegység feltölti az akkumulátort és biztosítja az akkumulátor hosszú élettartamát. A szünetmentes tápegység (UPS) csak külső 12 V-os akkumulátorral működik (a 1050 W-os modell 24 V-os akkumulátorral). Csak ólom-savas akkumulátort szabad használni, mivel a tartalék tápegység az ilyen típusú akkumulátorok töltésére szolgál. A gélelemek használata nem ajánlott.

FIGYELEM! Legyen óvatos az akkumulátor kezelésekor. A tartalék tápegység csatlakoztatásakor távolítsa el a fémtárgyakat (pl. Karkötők, láncok, órák, gyűrűk ... stb.). Annak a ténynek köszönhető, hogy rövidzárlat keletkezhet az elektromos áramban, és ezt követően a fémes anyagok lerakódhatnak a fogyasztó testén. Az akkumulátor csatlakoztatásakor vegye figyelembe a polaritást: a piros (+ pozitív) kábel a +, a fekete (-negatív) vezeték pedig a - pólushoz csatlakozik. Fém csatlakozókkal csatlakoztatják a kábelt az akkumulátor pólusaihoz. A csatlakoztatás előtt ajánlatos az akkumulátor érintkezőit ecsettel megtisztítani. Húzza meg a csatlakozót kulccsal a szilárd érintkezés biztosítása érdekében.

Telepítse a szünetmentes tápegységet (UPS) száraz, nedvességtől mentes helyre, víz és hó elől. A szünetmentes tápegység (UPS) telepítési helyének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy ne akadályozza a szünetmentes tápegység hűtőrendszerét. Ezenkívül ezen a helyen nem lehet por vagy szénpor, amely elzárhatja a tartalék tápellátó ventilátort. A telepítés helyét jól szellőztetni kell, hogy megakadályozza a rendszer túlmelegedését. Az áramütés elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy az összes kábel jó állapotban van-e, és nincsenek-e szigetelt részei. A szünetmentes tápegység (UPS) működtetése szikrákat okozhat. A tartalék tápegységet nem szabad gyúlékony környezetbe telepíteni.

FIGYELEM! A szünetmentes tápegység (UPS) csak akkor működik, ha külső akkumulátorhoz van csatlakoztatva. Nem szabad akkumulátor csatlakozás nélkül használni. Az akkumulátor csatlakoztatása után csatlakoztassa a tápkábelt egy elektromos aljzathoz (230 V, 50 Hz). Csatlakoztassa azt az eszközt a tápegység hátuljához, amelyet áramkimaradás esetén használni akar. Kövesse az alábbi lépéseket: csatlakoztassa az akkumulátort, csatlakoztassa a fő áramellátást, majd csatlakoztassa a fogyasztót (eszközt) a szünetmentes tápegységhez (UPS). A készülék bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a tápellátás (BE / KI) gombot 4 másodpercig.

A rendszer működése a hálózati feszültség akkumulátor állapotának automatikus észlelésével kezdődik. Ha az akkumulátor feszültsége 10,8 V alá csökken, akkor lehetséges, hogy az akkumulátor sérült és nem indítható el.

Áramszünet esetén, vagy ha annak paraméterei nem a normál tartományon belül vannak, a szünetmentes tápegység (UPS) automatikusan átkapcsol az akkumulátorra. Az akkumulátorról a tartalékra váltás az UPS kijelzőjén látható. Az eszköz (UPS) hangjelzéssel jelzi a tartalék tápegység (UPS) akkumulátorra kapcsolását.

Amikor az akkumulátor feszültsége a minimális érték alá csökken (az akkumulátor lemerült), a szünetmentes tápegység (UPS) növeli a figyelmeztető hang frekvenciáját és lekapcsolja az áramellátást.

Ha a szünetmentes tápegységhez (UPS) csatlakoztatott eszköz 110% -kal túllépi a maximális teljesítményt, akkor a szünetmentes tápegység (UPS) szakaszos hangjelzést ad ki és automatikusan kikapcsol. Induktív eszközök (pl. Vízszivattyúk és villanymotorok) esetében ajánlott olyan eszközöket használni, amelyek a szünetmentes tápegység (UPS) maximális teljesítményének 50% -áig terjednek, mivel indukciós készülékeknek indításkor kétszeresére lehet szükségük.

FIGYELEM! Veszély! Működés közben ne érintse meg az akkumulátor pólusait.

A szünetmentes áramellátás (UPS) leállításához tartsa lenyomva az ON / OFF gombot 4 másodpercig. Ezt követően a biztonsági másolat forrása sípol és leáll. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlott legalább 2 havonta egyszer üres és teljes akkumulátor-ciklust futtatni. Akkor is hajtsa végre ezt a műveletet, ha 2 hónapon belül nem történt áramkimaradás, és az akkumulátor még mindig teljesen fel volt töltve.

FIGYELEM! Ez csak olyan biztonsági eszköz, amelyet csak áramkimaradás esetén használnak. Kérjük, hogy a készülék használata közben ne hagyja üzemanyag közelében.

Fő funkció:

A szünetmentes tápegység (UPS) leáll, ha az akkumulátor lemerült. Ha az akkumulátor lemerült 10,8 V-ra, a tartalék tápegység lekapcsolja az áramellátást, hogy megakadályozza az akkumulátor károsodását. Gyors hangjelzés jelzi: - Túlterhelés elleni védelem: Ha a szünetmentes tápegység (UPS) terhelése meghaladja a névleges teljesítmény 110% -át, a szünetmentes tápegység (UPS) leáll a károk elkerülése érdekében. Rövidzárlat elleni védelem: A szünetmentes tápegység (UPS) rövidzárlat esetén leáll. A feszültségszabályozó (AVR) állandó feszültséget biztosít a készülék számára egy adott időközönként. Az akkumulátor bekapcsolása: A rendszer akkumulátorra vált, és zavartalan energiát biztosít a készülék számára. Bypass funkció: Automatizálás: ha van egy nem szabványos tápegység a hálózatban, a tartalék tápegység automatikusan átkapcsol az akkumulátorra. - Konvertálás a feladat futtatásához: egyes esetekben nagyobb indítási teljesítményre van szükség, mint a szünetmentes tápegység (UPS) névleges teljesítménye. Ebben az esetben a szünetmentes tápegység (UPS) megoldja ezt a problémát kapacitásának 110% -ával. A kapacitás leadásakor leáll. Nagy töltőáram: a kezdeti töltőáram körülbelül 10A. Az akkumulátort rövidebb idő alatt tölti, mint a hagyományos töltőket.
Az akkumulátor készenléti állapotban tartása: Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, a szünetmentes tápegység (UPS) tartja az akkumulátort töltve. Az optimális eredmény érdekében az akkumulátor kapacitásának az értékek tartományában kell lennie: 50 Ah -150 Ah. Ne használjon 50Ah-nál kisebb kapacitású akkumulátort, mert a szünetmentes tápegység (UPS) korai töltőárama (legfeljebb 10A) csökkentheti az élettartamot.

100 W-os fogyasztáshoz:
65 Ah akkumulátorral ellátott tartalék tápegység (UPS) 3,5 órán keresztül működik.
egy 120 Ah-os akkumulátor 6,5 órán keresztül működik.
150 Ah akkumulátorral ellátott tápegység (UPS) 8 órán keresztül működik.

200 W-os fogyasztás esetén: egy
65 Ah-os akkumulátorral ellátott tápegység (UPS) 2 órán keresztül működik.
a tápegység (UPS) 120 Ah akkumulátorral 3 órán át működik.
150 Ah akkumulátorral ellátott tápegység (UPS) 4 órán keresztül működik.

300 W-os fogyasztás esetén: egy
65 Ah-os akkumulátorral ellátott tápegység (UPS) 1,5 órán keresztül működik.
a tápegység (UPS) 120 Ah akkumulátorral 2,5 órán keresztül működik.
150 Ah akkumulátorral ellátott tápegység (UPS) 3 órán át működik.

Az akkumulátort nem tartalmazza a csomag!
Termék beérkezés ha nincs készleten
2-8 nap
49 400 Ft + ÁFA (62 738 Ft)
Adatok
Garancia:
2 év
Cikkszám:
CZT_08840182
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek